Hoofdstraat 6
8401 BZ Gorredijk
Bekijk op kaart
(0513) 769 067
gorredijk@hypotheekhouse.nl
Afspraak maken
Een vraag stellen

Jouw hypotheekadviseur in Gorredijk

Christiaan Schipper
Financieel Adviseur

Hypotheek House Gorredijk

Voor onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Gorredijk ben je bij de hypotheekadviseur van Hypotheek House Gorredijk aan het juiste adres voor hypotheekadvies en de juiste begeleiding om bijvoorbeeld je eerste woning in Gorredijk te kopen. Het is gemakkelijk om met onze hypotheekadviseurs een afspraak te maken. Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en hierin leggen we uit hoe onze werkwijze is. Dat kan overdag en ook in de avonduren na het werk.

Helder hypotheekadvies in Gorredijk

Heldere uitleg over de verschillende hypotheekvormen, een uitgebreide inventarisatie van de woonwensen en uiteraard een berekening van de financiële mogelijkheden; we zorgen voor een duidelijke aanpak waar je daadwerkelijk wat aan hebt. We werken eerlijk en transparant, vanaf de eerste gratis kennismaking tot aan de overhandiging van de sleutel van de nieuwe woning. Wij vergelijken een groot aantal banken, waaronder ook de plaatselijke banken zoals de Rabobank, ING en ABN AMRO. Wil je een eerste woning kopen in Gorredijk, verhuizen of ben je benieuwd of je hypotheek nog wel optimaal in lijn is met je woonwensen? We voeren graag een hypotheekscan voor je uit of brengen een hersteladvies uit. 

Ga ook voor het juiste en beste hypotheekadvies in Gorredijk en neem direct contact met Hypotheek House op. Een eerste gesprek is altijd kosteloos.

 

Christiaan Schipper - Financieel Adviseur & eigenaar

Kundig met kennis van zaken

Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening zet ik mijn kennis in om je te helpen bij al je financiële vraagstukken. Of het nu gaat om een hypotheek of een vraag over inkomen bij pensionering, bij mij ben je aan het juiste adres.  Zoals een klant van ons benadrukt in zijn review: ‘Ik voelde me erg op mijn gemak bij hem, onder andere omdat hij zijn kennis over hypotheken goed over weet te brengen.’ 

 

Open & toegankelijk

Sinds juni 2016 kun je ons vinden aan de Hoofdstraat 6 in Gorredijk. Wij bedienen vanuit deze vestiging de hele regio, van Beetsterzwaag tot Luxwoude en van Tijnje tot Jubbega. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook goed bereikbaar via het digitale kanaal, namelijk e-mail, Facebook en ook WhatsApp. Digibeet? Geen probleem, je kunt altijd binnenlopen!

 

Inlevingsvermogen

In mijn aanpak vind ik het belangrijk je te informeren over wat mogelijk is en wat juist niet en welke risico’s je gaat lopen. Ik probeer inzicht te geven zodat je zelf beter in staat bent een beslissing te nemen. Door naar je te luisteren en mij in te leven in de situatie kan ik een passend advies maken. Het belangrijkste aspect aan mijn advisering is dan ook dat het advies aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

 

Zoals één van onze klanten verwoordt: ‘In een informele setting, formele kennis delen is een kunst die de adviseur prima beheerst.’ Daar ben ik trots op!

 

Wist je dat ik dat ik ook werkzaam ben bij Makelaardij Gorredijk? Makelaardij Gorredijk en Hypotheek House Gorredijk zijn onder één dak gevestigd op de Hoofdstraat 6 in Gorredijk. Zo kun je alle zaken met betrekking tot de aan- of verkoop van jouw woning bij ons op kantoor regelen!

 

Andere populaire links

 

Tevreden? Geef het door!

Openingstijden

Maandag  09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
's avonds en op zaterdag alleen volgens afspraak geopend.

Vestiging updates