Muntstraat 5
1621 GB Hoorn
Bekijk op kaart
T 0229 783 005
hoorn@hypotheekhouse.nl
Afspraak maken
Een vraag stellen

Jouw hypotheekadviseurs in Hoorn

Simone Machtel Erkend hypotheekadviseur

Simone Machtel
Erkend Financieel Adviseur

Indera Bleeker Erkend hypotheekadviseur

Indera Bleeker
Erkend Financieel Adviseur

Hypotheekadvies in Hoorn

Een hypotheekofferte nodig of wil je een huis kopen in Hoorn of omgeving? Voor onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Hoorn ben je bij de erkende hypotheekadviseurs van Hypotheek House Hoorn aan het juiste adres. Vanuit de regio ontvangen wij al sinds 1989 bezoekers uit de wijde regio zoals Hoorn (nh), Zwaag, Blokker, Berkhout, Avenhorn, Wognum, Wijdenes, Scharwoude en ook Oosthuizen. Het is gemakkelijk om met onze hypotheekadviseurs een afspraak te maken. Dat kan overdag en ook in de avonduren na het werk. Vrijwel altijd worden de afspraken op onze hypotheekwinkel gehouden, bij jou aan huis is ook mogelijk.

We geven heldere uitleg over de diverse hypotheekvormen en een uitgebreide inventarisatie van de woonwensen en mogelijkheden, dat doen we eerlijk en transparant. Vervolgens vragen wij de hypotheekofferte aan en wikkelen ook het gehele hypotheek traject af, van begin tot einde. Ook na het afsluiten van een hypotheek ben je bij ons aan het goede adres voor al jouw woonwens vragen. Duizenden anderen zijn je reeds voorgegaan.

Hypotheekofferte of advies nodig? Ga ook voor het juiste en beste hypotheekadvies en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Andere populaire links

 

Tevreden? Geef het door!

Openingstijden

Maandag  09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
's avonds en op zaterdag alleen volgens afspraak geopend.


Vestiging updates

Keurmerken