Leuke woning gezien

Onafhankelijk hypotheekadvies

Een leuke woning gezien of al een woning gekocht? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Er volgt een spannende periode waarin je het financiële plaatje goed wilt regelen. Je wilt geen overhaaste beslissingen nemen en wilt tevreden zijn over je keuzes. We zijn bemiddelaar voor vrijwel alle banken en verzekeraars in Nederland. We letten goed op de voorwaarden, de rente en welke vorm het beste aansluit bij jouw situatie. Dat doen we eerlijk en transparant en geven heldere uitleg over de verschillende vormen. Kortom: gedegen en betrouwbare adviezen. Zijn er problemen of klachten dan onderzoeken we die grondig en reageren daar snel en professioneel op.

Bereikbaarheid en openingstijden

Onze kantoren zijn gemakkelijk te vinden en in de directe nabijheid kun je meestal gratis parkeren. Elke werkdag van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend. Het is gemakkelijk om bij ons een afspraak te maken. Dat kan overdag en ook in de avonduren na het werk. 

Bereikbaarheid en openingstijden
Hypotheek Andere adviseur

Andere adviseur

Prima als je al een andere hypotheekadviseur hebt gesproken. Kosteloos onderzoeken we of de offerte beter en goedkoper kan. Verder wijzen we je ook op verborgen kosten of afwijkende voorwaarden. Een geruststellende gedachte!

Afspraak = afspraak

Onze dienstverlening stopt niet na de handtekening. Ons team blijft je begeleiden en zodra er iets geregeld moet worden staan we meteen weer voor je klaar. Voor al je woonwensen kun je steeds weer bij ons terecht. Vele duizenden tevreden klanten zijn je voorgegaan. We doen dat namelijk al meer dan 25 jaar.

Hypotheek House Afspraak = afspraak