Leuke woning gezien

Meer dan 25 jaar onafhankelijk hypotheekadvies

Meer dan 25 jaar zijn wij actief met het adviseren en verstrekken van onafhankelijk hypotheekadvies en alles wat daar bij komt kijken. Het eerste hypotheekkantoor is ooit gestart in Enkhuizen. De jaren daarop volgden Lelystad en Bovenkarspel. Ook Alphen aan den Rijn is destijds in 1989 gestart met hypotheekadvisering. Een organisatie die dus precies weet wat er allemaal komt kijken bij het kopen en verkopen van een huis en het daarop financieel afgestemde advies. Wij zijn niet gebonden aan enige bank of andere financiële instelling. 

Eerlijk, onafhankelijk & transparant hypotheekadvies

Onze vestigingen en hun medewerkers staan bekend om eerlijke en transparante adviezen. We geven heldere uitleg van de diverse hypotheekvormen en een uitgebreide inventarisatie van je woonwensen en mogelijkheden. Wij wikkelen de hypotheek af van begin tot einde. Ook na het afsluiten ben je bij ons aan het goede adres. HYPOTHEEKHOUSE houdt zich aan haar woord en komt afspraken na. Je verwacht niet anders van een professionele organisatie. Wij garanderen je dat wij die beloftes waarmaken. 

Transparant hypotheekadvies
Hypotheek House Kennis en kunde

Kennis & Kunde

De hypotheekadviseurs volgen jaarlijks opleidingen om hun kennisniveau actueel te houden. Zo blijven zij deskundig en kunnen zij de juiste adviezen verstrekken die in het belang van jou zijn. De adviseurs voldoen aan de eisen van de Stichting Erkenningsregeling Hypotheek- adviseurs en hebben vele jaren ervaring opgedaan in onafhankelijk hypotheekadvies.

Hoog opgeleide financieel planners

Het kan ook zijn dat er ingewikkelde situaties of complexe vraagstukken zijn. Hiervoor kun je terecht bij onze hoog opgeleide financieel planners met de titel Master of Financial Planner (FFP/MFP). Zulke vraagstukken zijn dan een echte uitdaging. Een MFP’er schakelt gemakkelijk tussen particulier en zakelijk en heeft affiniteit met een groot aantal vakgebieden van de financiële planning.

Master of Financial Planner (FFP/MFP)
Kwaliteit hypotheekadvies

Kwaliteit

Als je een betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies wilt combineren met service en kwaliteit dan kies je voor HYPOTHEEKHOUSE. We voldoen aan alle kwaliteitseisen en hebben een objectieve en onafhankelijke blik in het belang van jou. We doen dat al meer dan 25 jaar. Maak snel een afspraak en ervaar het zelf.