Caumerstraat 11
6467 GH Kerkrade
Bekijk op kaart
T 045 542 12 20
kerkrade@hypotheekhouse.nl
Afspraak maken
Een vraag stellen

Jouw hypotheekadviseurs in Kerkrade

Hein Driessen Erkend hypotheekadviseur

Hein Driessen
Erkend Financieel Adviseur

Guy Ackermans Erkendhypotheekadviseur

Guy Ackermans
Erkend Financieel Adviseur

Hypotheek House Kerkrade

Voor onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Kerkrade ben je bij de erkende hypotheekadviseurs van Hypotheek House Kerkrade aan het juiste adres. Vanuit de regio ontvangen wij bezoekers uit de wijde regio zoals Kerkrade, Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf, Brunssum, Simpelveld, Bocholtz, Vaals, Gulpen, Wijlre, Voerendaal, Klimmen, Valkenburg, Nuth, Schinnen, Sittard, Geleen en Maastricht. Het is gemakkelijk om met onze hypotheekadviseurs een afspraak te maken. Dat kan overdag en ook in de avonduren na het werk. 

Altijd worden de afspraken op onze hypotheekwinkel gehouden, omdat wij dan alles bij de hand hebben en je bij ons met een kop koffie alles op je gemak kunt bekijken op onze computersystemen inzake het actuele aanbod van bijna alle hypotheekbanken en de daarbij behorende maatwerkberekeningen voor jou.

We laten je dan steeds open en transparant zien welke bank voor jou het meest voordelig is.


Mijn serviceteam

De klantcoaches van HUISMERK (zie foto’s) worden door ons ingezet om je te begeleiden in het traject van aanvraag tot notaris.

De klantcoaches werken namens Hypotheek House Kerkrade en zijn je vaste contactpersoon in de administratieve route naar de nieuwe woning c.q. hypotheek.

De hypotheekadviseurs blijven jouw persoonlijk adviseur en vraagbaak voor advies en bemiddeling

Kelly Marleen Peter Samantha

 

 

Specialisatie & uniek: Duitse hypotheek

Woon je in de regio Zuid-Limburg of ander gebied in het oosten van Nederland dan kun je in aanmerking komen voor een Duitse hypotheek met een zeer lage rente. Het renteverschil ten opzichte van een Nederlandse hypotheek is al snel 0,6% tot 1%. Bij renteverlenging van je huidige bank krijg je meestal een hogere rente aangeboden dan nodig is. Hierdoor kan het renteverschil wel oplopen tot 2%. Over de gehele looptijd betekent dit een besparing van duizenden euro’s.

Meer weten? Neem dan direct contact met ons op. 

Jouw aanspreekpunt: 

Hein Driessen

Erkend Financieel Adviseur

Hypotheek House Kerkrade is Erkend Financieel Adviseur en wordt jaarlijks getraind op het bieden van hoogwaardig en duurzaam integraal financieel advies, op gebied van Hypotheken, kredieten, wet- en regelgeving, fiscaliteiten.

De Erkend Financieel Adviseur is analytisch en behoudt altijd het overzicht voor zijn klant. De Erkend Financieel Adviseur volgt elk jaar SEH PE studie om zo steeds up-to- date te zijn om zijn klant aan de hand van de actualiteiten te kunnen adviseren.

Hij of zij zet de persoonlijke situatie, toekomstwensen en financiële belangen van de klant centraal en streeft naar een langdurige relatie.

Tevreden? Geef het door!

Openingstijden

Maandag  09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten
's avonds en op zaterdag alleen volgens afspraak geopend.

Kerkrade updates

Documenten

Keurmerken

De Erkend Financieel Adviseur wordt jaarlijks getraind op het bieden van hoogwaardig en duurzaam integraal financieel advies, op gebied van Hypotheken, kredieten, wet- en regelgeving, fiscaliteiten.
RIA 
Hypotheek House Award Adfiz