Hoge Barakken 40
6221 CM Maastricht
Bekijk op kaart
T: 043 – 352 12 34
maastricht@hypotheekhouse.nl
Afspraak maken
Een vraag stellen

Jouw hypotheekadviseurs in Maastricht

Hein Driessen Erkend hypotheekadviseur

Hein Driessen
Erkend Financieel Adviseur

Guy Ackermans Erkendhypotheekadviseur

Guy Ackermans
Erkend Financieel Adviseur

Hypotheek House Maastricht

Voor onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies in Maastricht bent je bij de erkende hypotheekadviseurs van Hypotheek House Maastricht aan het juiste adres. Vanuit de regio ontvangen wij bezoekers uit de wijde regio zoals Maastricht, Eijsden, Margraten, Oost-Maarland, Rijckholt, Gronsveld, Cadier en Keer, Bemelen, Valkenburg aan de Geul, Berg en Terblijt en Meerssen Bunde, Rothem, Weert, Amby, Heer, Borgharen en Itteren. Het is gemakkelijk om met onze hypotheekadviseurs een afspraak te maken. Dat kan overdag en ook in de avonduren na het werk. 

Vrijwel altijd worden de afspraken op onze hypotheekwinkel gehouden, bij jou aan huis is ook mogelijk. We laten dan steeds open en transparant zien welke bank voor jou het meest voordelig is.

We geven heldere uitleg over de diverse hypotheekvormen en een uitgebreide inventarisatie van de woonwensen en mogelijkheden, dat doen we eerlijk en transparant. Vervolgens vragen wij de hypotheekofferte aan en wikkelen ook het gehele hypotheek traject af, van begin tot einde. Ook na het afsluiten van een hypotheek ben je bij ons aan het goede adres voor al jouw woonwens vragen. Duizenden anderen zijn je reeds voorgegaan.

Ga ook voor het juiste en beste hypotheekadvies en neem vrijblijvend contact met ons op.

Tevreden? Geef het door!

Openingstijden

 

Door de grote vraag naar onze gespecialiseerde advies- diensten zijn onze adviseurs gedurende de gehele dag in gesprek met klanten.

Om wachttijden aan onze kantoorbalie te voorkomen kan hypotheekadvies alleen op AFSPRAAK. 

Wilt u daarom altijd vooraf even mailen of bellen? Wij bellen u dan z.s.m. terug en staan u graag te woord om snel te helpen met het financieren van uw droomwoning of herfinancieren van uw huidige dure hypotheek.

T 043 352 36 88
maastricht@hypotheekhouse.nl

Maastricht updates

Keurmerken

De Erkend Financieel Adviseur wordt jaarlijks getraind op het bieden van hoogwaardig en duurzaam integraal financieel advies, op gebied van Hypotheken, kredieten, wet- en regelgeving, fiscaliteiten.
RIA 
Hypotheek House Award Adfiz 


Meer weten? Neem dan direct contact met ons op. 

Jouw aanspreekpunt: 

Hans Migchielsen