NU AL VOORDEEL BEHALEN?

Écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Hypotheek House De hypotheek rentevast periode loopt af

Verloopt de rentevast periode binnen enkele jaren?

Wanneer je rentevast periode over een aantal jaren verloopt, is het verstandig om te bekijken of er nu al voordeel valt te behalen. De huidige rente is momenteel namelijk bijzonder laag! De kans dat de hypotheekrente nog lager wordt is zeer klein.Laat ons controleren of er nu al voordeel valt te behalen.

Een afspraak maken om de bestaande hypotheek door te nemen, biedt meer zekerheid en verplicht tot niets. 


Actuele rentepercentage's

Is dit een mooi bespaarmoment? Andere geldverstrekker?

Heb je een hypotheek en loopt de rentevast periode binnen afzienbare tijd af? Dan loont het zeker om nu alvast een afspraak met ons te maken.

Klik hier om globaal zelf te berekenen en doe de hypotheek-rente-check  of er voordeel valt te behalen.

Het binnenkort aflopen van de rentevast periode van je hypotheek is een mooi moment om te besparen. Je hoeft namelijk niet bij de huidige hypotheekverstrekker te blijven. Vaak biedt een andere bank of verzekeraar een lagere rente of een meer passende hypotheekvorm voor jouw situatie. 

Als huizenbezitter met een hypothecaire lening krijg je om de zoveel tijd te maken met een herziening van de hypotheekrente. Gezien de bijzonder lage hypotheekrente die momenteel geldt is het sterk de vraag of dit wel zo blijft. Het is meer waarschijnlijk dat de rente stijgt en hogere maandlasten het gevolg zullen zijn. Kom langs en ontdek ook jouw hypotheekvoordeel.