NU AL VOORDEEL BEHALEN?

Écht onafhankelijk hypotheekadvies.

Hypotheek House De hypotheek rentevast periode loopt af

Is binnen 2 jaar rentevast periode termijn verstreken?

Wanneer je rentevast periode binnen 2 jaar verloopt, is het verstandig om te bekijken of er nu al voordeel valt te behalen. De huidige rente is momenteel namelijk bijzonder laag! De kans dat de hypotheekrente nog lager wordt is zeer klein.

Een afspraak maken om de bestaande hypotheek door te nemen, biedt meer zekerheid en verplicht tot niets. 


Actuele rentepercentage's

Is dit een mooi bespaarmoment? Andere geldverstrekker?

Heeft u een hypotheek en loopt uw rentevast periode binnen afzienbare tijd af? Dan loont het zeker om nu alvast een afspraak met ons te maken.

Klik hier om globaal zelf te berekenen en doe de hypotheek-rente-check  of er voordeel valt te behalen.

Het binnenkort aflopen van de rentevast periode van uw hypotheek is een mooi moment om te besparen. U hoeft namelijk niet bij de huidige hypotheekverstrekker te blijven. Misschien biedt een andere bank of verzekeraar wel een lagere rente of een meer passende hypotheekvorm voor uw hypotheek. Als huizenbezitter met een hypothecaire lening krijgt u om de zoveel tijd noodgedwongen te maken met een herziening van de hypotheekrente. Gezien de bijzonder lage hypotheekrente die momenteel geldt is het sterk de vraag of dit wel zo blijft. Het is meer waarschijnlijk dat de rente stijgt en hogere maandlasten het gevolg zullen zijn. Kom langs en ontdek ook uw hypotheekvoordeel.