Op zoek naar je droomhuis

Wil je binnenkort een huis kopen? Wil je advies over de vraagprijs van een huis? Heb je hulp nodig van een deskundige bij de onderhandeling over de prijs en de oplevering? Kortom, je hebt niet alle kennis in huis om de aankoop van een woning zorgeloos te laten verlopen. Hypotheek House en haar samenwerkende partners bieden dé begeleiding en de oplossing die je nodig hebt! Een huis kopen is immers niet niks!

Waarom aankoopbegeleiding?

Aankoopbegeleiding kost in feite niets, maar levert je geld op. Hypotheek House en haar samenwerkende partners komen op voor je belangen en treden op als deskundig adviseur en geven je advies op verschillende gebieden:

 • Prijstechnisch
 • Bouwkundig
 • Juridisch

 • Zo wordt je ondersteund in de onderhandelingen en het controleren en doornemen van de koopakte. Ook worden de processen bewaakt en de documenten van de notaris gecheckt. Kort gezegd het gehele traject. Dat noemen wij ontzorgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  René en Marga

  Aankoopbegeleiding via Hypotheek House en haar partners

  Door de jaren heen hebben wij diverse woningen zelfstandig aangekocht, en waren wij ervan overtuigd genoeg ervaring te hebben opgedaan. Achteraf gezien mogen we van geluk spreken dat ons eventuele problemen bespaard zijn gebleven.

  Meer lezen

  In 2015 hebben wij onze huidige woning aangekocht. De weg daar naartoe is niet zonder obstakels verlopen. Na twee enorme teleurstellingen wegens problemen rond erfdienstbaarheid en/of kadastrale grenzen, hebben wij toch maar besloten na overleg om een aankoopmakelaar in te schakelen.

  Deze makelaar was op de hoogte van alle ins en outs van de aankoop van een nieuwe woning. Bij iedere vraag wisten zij precies welke wegen bewandeld moesten worden om de nodige informatie te verkrijgen. Alle mogelijkheden zijn voor ons uitgezocht, waardoor wij onze woning met een gerust hart konden aanschaffen. Zo'n aankoopbegeleider kunnen we iedereen aanraden.

  Minder lezen

  Puck en Marijke

  Aankoopbegeleiding via Hypotheek House en haar partners

  Wij wonen al sinds 2009 in onze huidige woning die we voorheen van de gemeente huurden. In oktober 2014 kregen we van de gemeente de mogelijkheid geboden om de woning te kopen en daarbij stelden zij de vraag of wij direct een bod wilden doen. Uiteraard hadden wij interesse om de woning te kopen maar we hadden geen enkel idee aan welk bedrag we moesten denken en welke voorwaarden er zouden gelden.

  Meer lezen

  Dus zat er niets anders op dan te zoeken naar iemand die ons kon helpen. Uiteindelijk werd Hester onze aankoopmakelaar en heeft alle nodige informatie voor ons uitgezocht. Onze woning is al wat ouder waardoor het niet duidelijk was waar precies de erfgrens lag. Onze aankoopmakelaar heeft dit allemaal voor ons op een rijtje gezet, waardoor we met een bod onder passende voorwaarden naar de gemeente toe konden.

  Het eerste bod naar de gemeente werd helaas afgewezen. Na enkele onderhandelingen door Hester konden we eindelijk een koopakte laten opstellen tegen een redelijke prijs. Nu is de woning in ons bezit, waardoor wij onze droomplannen kunnen uitvoeren en we kunnen zorgen voor een ideale inrichting.

  Daarom luidt ons advies; kies altijd voor aankoopbegeleiding. Dit maakt je veel zekerder van je zaak.

  Minder lezen

  Wim en Jetty

  Aankoopbegeleiding via Hypotheek House en haar partners

  Het appartement waar wij al vier jaar woonden, leverde niet het woonplezier op waar wij aanvankelijk op hadden gehoopt. Dit kwam voornamelijk doordat wij ons stoorden aan het zwerfafval in het trappenhuis en de alsmaar toenemende overlast. Na verloop van tijd begon dit ons dermate te irriteren, dat wij er toe besloten om ons te oriënteren op de woningmarkt.

  Meer lezen

  Via Funda vonden we drie geschikte, luxe appartementen. Doordat wij ons eerder hebben laten misleiden, wilden we nu wel direct een expert inschakelen. Na overleg en onderzoek zijn we terecht gekomen bij onze aankoopmakelaar. Deze had bovendien goede klantwaarderingen.

  Na telefonisch overleg met de aankoopmakelaar, maakten wij het besluit om het appartement eerst zelf te bezichtigen. We waren het al snel eens over de keuze van het appartement en dit lieten wij de aankoopmakelaar dan ook direct weten. Bij de tweede bezichtiging was de aankoopmakelaar ook aanwezig en onze positieve indruk werd direct door hem bevestigd. Hij zette de procedure in gang, en vroeg alle stukken van de vereniging van eigenaren op, om deze te kunnen beoordelen. Hieruit bleek dat er sprake was van een actieve vereniging van eigenaren, waardoor er geen belemmeringen waren om verder te gaan met de koop.

  Samen hebben we een strategie bepaald en ons eerste bod geplaatst. De verkoper leek in eerste instantie niet te willen afwijken van de minimale vraagprijs. Door de juiste onderhandelingen kwamen we uiteindelijk dan toch snel tot een akkoord. Dit resulteerde uiteindelijk zelfs in een gunstigere prijs ten opzichte van wat wij alvorens voor ogen hadden!

  De aankoopmakelaar heeft zorg gedragen voor de controle van de voorlopige koopovereenkomst en andere zaken zoals het energielabel. Dit resulteerde in een spoedige ondertekening door alle partijen. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en dit gaf ons gedurende het gehele proces, van bezichtiging tot aankoop, een groot gevoel van vertrouwen en rust. We hadden ons geen prettigere aankoop kunnen wensen.

  Minder lezen

   

  Neem voor meer informatie en details contact met ons op.